perjantai 28. tammikuuta 2011

Helppoo & hyvää

Tein eilen omenakaurapaistoksen! En ollu koskaan ennen tehny sellasta. Mun teki mieli leipoo jotain ja ku kotona kerta olin, niin kaikkia mahdollisia raaka-aineita oli tarjolla. Toi paistos nyt oli aika simppeli, mut emmä mitään turhan vaikeeta viittiny kokeilla. Oli kuitenki tosi hyvää! Maistu muilleki, ku ei sitä jääny ku ihan säälittävän pieni annos jäljelle, et siitä sai meikä tänään välipalan.

Omenakaurapaistos
5 omenaa
2 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
3 dl Elovena Kaurahiutaleita & kauraleseitä
½ dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja


Lohko kuoritut omenat voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan, ripottele pinnalle kanelia. Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput ainekset. Levitä seos omenalohkojen päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 min. Tarjoile vaniljakiisselin tai jäätelön kanssa.


Mä päädyin tarjoilee sitä vaniljakastikkeen kans. Ohje on täältä.


Loppuun kuva siitä, mitä piparkakkutalosta on jäljellä. Eilen kyl söin tosta yhen seinän ja vähän maataki, et ei oo enää tonkaa vertaa jäljellä.

Rauniot.

Ei kommentteja: