Omenakaurapaistos
5 omenaa
2 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
3 dl Elovena Kaurahiutaleita & kauraleseitä
½ dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
Lohko kuoritut omenat voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan, ripottele pinnalle kanelia. Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput ainekset. Levitä seos omenalohkojen päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 min. Tarjoile vaniljakiisselin tai jäätelön kanssa.
Mä päädyin tarjoilee sitä vaniljakastikkeen kans. Ohje on täältä.
Loppuun kuva siitä, mitä piparkakkutalosta on jäljellä. Eilen kyl söin tosta yhen seinän ja vähän maataki, et ei oo enää tonkaa vertaa jäljellä.
Rauniot.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti